В събота на 27 април от 18 часа в залата

...
  В събота на 27 април от 18 часа в залата
Коментари Харесай

Маестро Камджалов в менторски диалог с учителя Теодосий Теодосиев

 

 В събота на 27 април от 18 часа в залата на City Mark Art Center (бившето кино „ Левски “ на бул. Яко Сакъзов №30) следва четвърто издание на обществените наставнически разговори, част от културно просветната активност на Академия за индивида и фондация „ Йордан Камджалов “.

 

Прочутият диригент и просветник кани свои за събеседници стойностни българи. Този път изборът му пада върху учителя Теодосий Теодосиев, който управлява профилирана школа по приложна математика и физика. Неговите възпитаници са носители на стотици медали от международни научни надпревари и интернационалните олимпиади.

 

В поканата за диалога във Facebook написа „ Освен удивителен учител, Теодосий Теодосиев е и нравствен и честен компас за хиляди свои възпитаници по цялата планета. Златният преподавател на България основава “незаменими хора ” и е изобилен извор на ентусиазъм за няколко генерации “.

 

Всички ментори, домакинът City Mark Art Center и екипът на Академия за Човека, вземат участие безплатно в набирането на средства за Националната акция за създаване на независима постройка за академията на маестро Камджалов. 

 

Който има предпочитание може да я поддържа със суми от 5 до 5000 лв..

 

Повече детайлности и записване на

 

https://www.facebook.com/events/25046941668282600/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР